Acasă Economie Se va mări capacitatea școlii din satul Tângu, Cernica

Se va mări capacitatea școlii din satul Tângu, Cernica

DISTRIBUIȚI
foto: facebook

Echipa Consiliului Județean a votat în ședință, astăzi, proiectul care va duce la realizarea unui nou corp de clădire adiacent școlii din satul Tânganu.

Concret, în noul corp de clădire vor fi 4 noi săli de clasă în care vor învăța în condiții moderne aproximativ 120 de copii.

Mobilier nou, săli de clasă spațioase și luminoase, grupuri sanitare moderne, consum redus de energie electrică.

 “Scopul final al proiectului este să construim școli moderne, în care elevii să vină cu drag și unde să-și petreacă, în medie, 6-7 ore din zi în spații sigure, dotate corespunzător. Într-un cuvînt, educație de calitate”, a declarat președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

În ședința extraordinară a fost votat Acordul de parteneriat între Unitatea Administrativ-Teritorială – Județul Ilfov, în calitate de partener și Unitatea Administrativ-Teritorială – Comuna Cernica, în calitate de lider. Pasul următor estedepunerea documentației pentru obținerea finanțării.

 

2 COMENTARII

  1. […] Echipa Consiliului Județean a votat în ședință, astăzi, proiectul care va duce la realizarea unui nou corp de clădire adiacent școlii din satul Tânganu. Concret, în noul corp de clădire vor fi 4 noi săli de clasă în care vor învăța în condiții moderne aproximativ 120 de copii. Mobilier nou, săli de clasă spațioase și […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here