Acasă Anchete Secureanu, verificat de prietenul Armeanu

Secureanu, verificat de prietenul Armeanu

DISTRIBUIȚI
Florin Secureanu pus sub acuzare de catre DNA, 09.12.2016, Bucuresti

Catalin Tolontan scrie ca activitatea financiara a  managerului de la spitalul Malaxa, Florin Secureanu, trebuia sa fie verificata de Eduard Armeanu, director in Primaria Bucuresti. Insa acesta, membru PSD, este prieten cu Secureanu. Mai mult, exista inregistrari conform carora Secureanu spune prietenilor ca ”mi s-a cerut ceva din partea Doamnei”.

Cel care trebuia sa-l controleze la buget pe Secureanu in ultimele luni, este directorul PSD din Primarie Eduard Armeanu, coleg cu el de absente cu anii la ”Titu Maiorescu”, scrie Catalin Tolontan pe tolo.ro. Armeanu a fost adus in primarie de Gabri

Florin Secureanu pus sub acuzare de catre DNA, 09.12.2016, Bucuresti
Florin Secureanu pus sub acuzare de catre DNA, 09.12.2016, Bucuresti

ela Firea, alaturi de care conduce PSD Ilfov. Conform ProTV, noul director administrativ al spitalelor subordonate Primariei a supraevaluat de 24 de ori achizitiile la spitalul public pe care l-a condus!

Cu putin timp inainte de a porni dezvaluirile, cei doi s-au intâl

nit. Secureanu spune prietenilor ca ”mi s-a cerut ceva din partea Doamnei”.

Luni, 28 noiembrie 2016, când primul articol vede lumina tiparului, managerul de la ”Malaxa” isi anunta fiecare apropiat cu care ia legatura: ”Am o inregistrare clara a intilnirii cu Eduard Armeanu, care a spus ca a venit in numele primarului Firea. ‘Eu o reprezint pe Doamna’, asa mi-a zis Armeanu”.

De-a lungul timpului, seful de spital rosteste numele mai multor politicieni, din diverse partide, dar acum insista pe cel al Gabrielei Firea. ”Secureanu a anticipat ca PSD va câstiga alegerile si cauta sprijin, amenintând ca altfel va face dezvaluiri despre ce i-a cerut Armeanu”, explica unul dintre cunoscutii lui Secureanu.

”Discutia cu fraierul de director Armeanu de la primarie este limpede! Am inregistrarea in care se aude si se intelege clar, fara ocolisuri, ce mi-a cerut Armeanu in numele Gabrielei Firea”, spune acesta.

In primavara lui 2016, Armeanu este recrutat de catre Gabriela Firea in noua sa echipa. Potrivit Primariei Capitalei, Eduard Armeanu a fost numit in functie pe 12 iulie 2016, printr-o ”detasare” care poate dura cel mult 6 luni. De regula insa, interimarii devin titulari prin concurs.

Numirea a fost semnata in dreptul stampilei de Gabriel Bodnariu, directorul Administratiei Spitalelor din Primarie. Bodnariu este vicepresedinte al PSD Ilfov, consilier judetean si fost consilier al lui Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea. Pozitia lui Armeanu, coleg cu Bodnariu in conducerea filialei PSD Ilfov, este aceea de director la Directia Administrativa.

Firea, categorică

In fata acestor dezvaluiri dezvaluiri, Gabriela Firea spune ca ca va da in judecata gsp.ro: ”In legatura cu articolul din gsp.ro, declar urmatoarele: Sunt dezamagita ca cetatean si fost jurnalist, de modul in care poti aduce prejudicii de imagine unei persoane, fara sa o acuzi de nimic concret – pentru ca nici nu imi este imputabil nimic – dar totusi sa ii amesteci numele in tot felul de presupuse scheme ilegale sau la limita legii. Nu am nici cea mai vaga legatura cu acestea, dar am un mare pacat: am o pozitie de mare responsabilitate si vizibilitate, prin votul bucurestenilor, iar numele meu este oricum notoriu, motive suficiente pentru a creste tirajul unui ziar sau numarul de accesari pe online, prin simpla invocare a numelui meu, chiar daca acest lucru se face fara probe si la a saptea relatare. Daca aceasta campanie de vadita incercare de defaimare a mea nu va inceta, imi rezerv dreptul de a ma apara in justitie”, atentioneaza primar general al Capitalei.

Gsp.ro susține că investigația va continua și că va publica toate numele și faptele relevante, ”fără teamă și fără favoruri”.- text – Aktual24.ro, foto – tolo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here