Acasă Educatie Ședință a CJ Ilfov de 1 iunie: Elevii din Ilfov, consilieri pentru...

Ședință a CJ Ilfov de 1 iunie: Elevii din Ilfov, consilieri pentru o zi

DISTRIBUIȚI

De Ziua Internațională a Copilului, elevii din Ilfov au devenit consilieri județeni pentru o zi și au participat la o ședință de consiliu atipică, alături de președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma.

La această întâlnire au participat 11 elevi din clasele a IX-a din cadrul Liceului Tehnologic ”Cezar Nicolau” din Brănești, care au propus în calitate de consilieri județeni, proiecte pe care le doresc implementate în școlile și liceele din județul Ilfov. Similar unei ședințe ordinare normale, proiectele propuse au fost dezbătute și, ulterior, votate.

Hubert Thuma: ”A fost o experiență frumoasă pentru elevii noștri din Ilfov, dar și pentru mine. Sunt impresionat de proiectele pe care le-au propus și îmi doresc să le realizăm în măsura în care există cadru legal. Este firesc să ținem cont de dorințele copiilor noștri, să-i ascultăm, să-i motivăm să crească frumos și să îi ajutăm să se dezvolte ca elevi și, mai apoi, ca adulți. Această experiență a fost cadoul nostru pentru această zi specială. La mulți ani, copii!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here