Acasă Info Local Sens giratoriu, soluție de moment, la intersecția DN1 km 27 + 500...

Sens giratoriu, soluție de moment, la intersecția DN1 km 27 + 500 cu DJ 101B (Vlădiceasca – vizavi de Snagov Plaza)

DISTRIBUIȚI

În contextul demersurilor atât de necesare pentru derularea traficului în condiții de siguranță în zona intersecției DN1 km 27 + 500 cu DJ 101B (Vlădiceasca – vizavi de Snagov Plaza), primarul comunei Snagov, Mihai Anghel, a purtat discuții la nivelul Ministerului Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor pentru implementarea soluției în teren.

”Având în vedere numărul crescut de accidente care a impus amenajarea respectivei intersecții, suntem în măsură să vă comunicăm că soluția prinsă în proiectul de modernizare prevede realizarea unui pasaj rutier.
Această investiție va face parte din lista de proiecte de siguranță cofinanțate de Banca Europeană de Investiții.
Până la implementarea proiectului menționat, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere consideră necesar să implementeze într-o primă etapă un sens giratoriu provizoriu din parapete lestabil pe DN 1 km 27+500, pentru o perioadă de testare și monitorizare a traficului pentru aproximativ 30 de zile, iar în cea de-a doua etapă un sens giratoriu definitiv, care va fi utilizat și în cadrul proiectului de realizare a pasajului rutier în vederea asigurării tuturor relațiilor. Pentru ca lucrurile să se întâmple am primit tot suportul doamnei Ștefania Gabriella Ferencz, secretar general al Ministerului Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor, care ne-a asigurat că, în cel mai scurt timp, vor începe lucrările de amenajare”, declară primarul comunei Snagov, Mihai Anghel. Foto: FB Mihai Anghel

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here