Acasă Politic Șerban Nicole zice că se va ajunge la moțiune de cenzură și...

Șerban Nicole zice că se va ajunge la moțiune de cenzură și la blocaj politic

DISTRIBUIȚI

Senatorul PSD Şerban Nicolae spune că ”se va ajunge la moţiune de cenzură” împotriva Guvernului, dar atrage atenţia că nu se ajunge automat la instalarea unui nou Executiv, spunând că se poate ajunge, în cele din urmă, la un blocaj politic.

”Eu cred că se va ajunge la moţiune de cenzură pentru că, în mod evident, acest guvern prin incompetenţă, prin incoerenţă şi prin aroganţă nu face decât rău României şi românilor. E adevărat că situaţia generată de epidemia Covid-19 nu ne pune în situaţia să tratăm ca în timp de pace. E o situaţie neplăcută, demiterea Guvernului nu înseamnă automat că se instalează un nou guvern. Probabil că domnul Iohannis va tergiversa cât va putea de mult întreaga procedură, probabil va juca din nou ruleta anticipatelor, şi probabil că vom intra într-un blocaj politic, dar, în aceste condiţii, încercăm să atragem atenţia guvernanţilor că ceea ce fac este prost, este incoerent şi face rău românilor”, a declarat Şerban Nicolae, marţi după-amiază, la finalul şedinţei în care s-a dezbătut moţiunea simplă depusă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Senatorul social-democrat avansează, de asemenea, ideea unor anchete penale în legătură cu plecările în străinătate ale unor români din zonele aflate în carantină, în perioada stării de urgenţă, scrie news.ro.

Conform sursei citate, Nicolae susţine că este puţin probabil ca oamenii să fi putut ieşi din zonele aflate în carantină şi ajunge la sute de kilometri distanţă, în condiţiile în care era interzisă circulaţia pe timpul nopţii, fără cunoştinţa unor ministere precum cel al Internelor sau al Transporturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here