Acasă Economie Serviciul de Transport Voluntari își retrage autobuzele de pe traseele din zona...

Serviciul de Transport Voluntari își retrage autobuzele de pe traseele din zona București-Ilfov

DISTRIBUIȚI

De la 1 februarie, autobuzele Primăriei Voluntari nu vor mai circula în comuna Baloești. Linia R459, care face legătura între Bolotești și Bulevardul Dimitrie Pompeiu (Stația de Metrou Pipera), din Capitală, va fi desființată.

Conducerea primăriei susține că va încerca să găsească alte soluții și să poarte negocieri pentru alte autobuze, care să circule pe același traseu.

După cum se știe, Serviciul de Transport Voluntari(STV) a trimis o circulară mai multor primării din județul Ilfov prin care anunță retragerea de pe traseele din zona metropolitană București-Ilfov din cauza problemelor financiare.

În documentul semnat de directorul STV este subliniată “situația dramatică în care ne aflăm din cauza lipsei fondurilor bănesti, aferente prestației lunilor noiembrie și decembrie 2020, de către Primăria București”.

În informarea transmisă administrațiilor din Ilfov se face referire și la un protest pe care angajații companiei ar urma să-l organizeze la sediul PMB.

“Personalul societății noastre nu a beneficiat de plata salariilor aferente lunii decembrie, acest lucru creînd un climat nesigur și o atmosfera precară, acestea ducând la unele discuții și disensiuni în rândul angajaților, aceștia dorind să își manifeste nemulțumirile prin proteste în stradă la sediul Primăriei Municipiului București”, se menționează în document.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov a delegat serviciului de transport public în zona București-Ilfov în mai 2019, amintește Buletin de București. Foto: Primăria Balotești

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here