Acasă Info Local ȘI, TOTUȘI, DE CE A PLECAT RĂȘICĂ DE LA PREFECTURĂ CONSUL GENERAL...

ȘI, TOTUȘI, DE CE A PLECAT RĂȘICĂ DE LA PREFECTURĂ CONSUL GENERAL ÎN RUSIA?

DISTRIBUIȚI

Daniel Mihai Răşică, schimbat recent din funcţia de prefect al județului Ilfov, a fost numit de Guvern consul general la Rostov pe Don, în Rusia.

RasicaDacă schimbarea de la vârful Prefecturii era previzibilă, de regulă asemenea funcții fiind ocupate aproximativ un an, cel puțin la nivelul Ilfovului, a surprins plecarea acestuia în misiune, peste hotare.

Unele persoane din anturajul său susțin că plecarea lui în Rusia îl mulțumește, aceasta fiind un pas înainte în cariera sa politică. Alți apropiați spun însă că Rășică ar fi fost de fapt înlăturat din funcție, relația sa cu primarul de Voluntari, Florentin Pandele, nemaifiind chiar așa de apropiată în ultima vreme. Rășică a fost prefect susținut de UNPR, însă toată lumea știe că sprijinul politic cel mai important a venit din partea organizației județene a PSD.

La 7 aprilie 2014 Mihai Daniel Rășică prelua oficial funcția de prefect al județului Ilfov. Înlocuirea, ca și acum, a fost dispusă la propunerea lui Gabriel Oprea, ministrul Administrației și Internelor, vicepremier pentru securitate națională. Răşică, absolvent de școală militară, a fost, printre altele, director în cadrul Poliției Locale Voluntari, șef de birou la cabinetul primarului Pandele, consilier local și angajat la una dintre firmele actualului deputat PSD de Ilfov, Ninel Peia.

1 COMENTARIU

  1. N-a facut nimic pt. Orasul Pantelimon, si l-au trimis in Rusia sa-i aduca si pe aia la sapa de lemn, deoarece s-a specializat la noi!Ii abureste si pe rusi!Au politicienii nostrii experienta!:-) 🙂 🙂 🙂 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here