Acasă Economie Si totusi e de muncă în Ilfov

Si totusi e de muncă în Ilfov

DISTRIBUIȚI

După ce în urmă cu o zi, ANOFM anunța că în Ilfov sunt disponibile 230 de locuri de muncă, joi, 11 mai, pe baza datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, AJOFM susține că are în evidenţele sale 578 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, 57 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 200 pentru studii medii, 77 pentru muncitori calificaţi şi 244 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt îngrijitor clădiri, barman, facturist, analist resurse umane, statistician, arhitect clădiri, șef atelier, brutar, mecanic auto, casier, sudor, agent de securitate, șofer, lucrător comercial, femeie de serviciu etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)330.20.14, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov (www.ilfov.anofm.ro) sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here