Acasă Info Local Singurul șofer de pe linia Otopeni-Piaţa Unirii care a ieșit pe traseu...

Singurul șofer de pe linia Otopeni-Piaţa Unirii care a ieșit pe traseu a fost huiduit și înjurat de ceilalți

DISTRIBUIȚI

STB angjază șoferi

Zeci de șoferi și de vatmani s-au detașat de colegii greviști și au ieșit în trafic. Singurul şofer de pe linia expres de autobuze Otopeni-Piaţa Unirii care este azi pe traseu a povestit că a fost înjurat când a ieşit din autobază. Şi-a văzut de drum, spune el, pentru ca oamenii care îl plătesc să beneficieze de transport.

”Sunt plătit din taxele și impozitul călătorului, trebuie să îl respect. Greva e ilegală, iar sindicatul trebuia să asigure o treme din parcul auto. STB e o caracatiță. Își aduce fiecare rudele, prietenii, și atunci se apără unii pe alții, mare parte din angajați își aduc să le fie angajați prietenii, soția, a spus șoferul. El a povestit că a ieșit pe traseu încă de a doua zi de la declanșarea grevei și că atunci când a făcut-o a fost huiduit de ceilalți colegi. Fiecare răspunde pentru propria decizie”, a subliniat șoferul citat de Digi 24.

Referitor la cererile greviștilor, el a spus că ”o parte sunt în regulă, dar altele nu” și că trebuie văzut dacă în bugetul primăriei sunt bani pentru revendicările lor.

Luni este a cincea zi de grevă la Societatea de Transport București (STB), după ce negocierile au eșuat.

Directorul STB, Adrian Criț, a declarat, luni, că pe site-ul companiei a fost publicat un anunț de angajare pentru șoferi de autobuze, în contextul grevei care continuă de joi. El a spus că cine nu se prezintă la muncă trei zile consecutiv va avea contractul de muncă desfăcut. Criț a vorbit despre câteva mii de angajați care vor fi vizați de o cercetare disciplinară, dar subliniat că se va face o analiză de la caz la caz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here