Acasă Educatie SISTEM ANTIPLAGIAT

SISTEM ANTIPLAGIAT

DISTRIBUIȚI

Ministerul Educaţiei va implementa un sistem informatic antiplagiat pentru descoperirea lucrărilor de doctorat copiate din alte surse, desemnarea firmei câştigătoare fiind făcută la finele anului trecut. Valoarea totală a contractului este de aproximativ 15,4 milioane lei (circa 3,5 milioane de euro), urmând să fie folosite fonduri europene pentru finanţarea sa.

 “Concomitent cu analizarea şi redefinirea proceselor de lucru va fi implementată şi o soluţie informatică de gestiune a tezelor de doctorat şi a titlurilor universitare care va fi integrată cu sistemul informatic dedicat modelării, execuţiei şi monitorizarii proceselor de lucru, formând astfel o platformă integrată ce va permite gestiunea tezelor de doctorat şi a titlurilor universitare conform proceselor de lucru identificate şi implementate. Soluţia de gestiune a tezelor de doctorat şi a titlurilor universitare va include şi un modul de verificare anti-plagiatură ce va integra un serviciu extern prin intermediul cărui vor putea fi efectuate verificări anti-plagiat”, se arată în descriere a succintă a achiziţiei postată pe site-ul elicitaţie.ro. – V. CRISTEA

1 COMENTARIU

  1. principiu, de acord, DACA nu as fi sigur ca e o diversiune. Din medtoa atit de verificata a KGB de a distrage atentia si de a muta problema.Pina acum n-am auzit de plagiatul lui Miclea. Daca este, indicati-l Despre Kovesi, banuiesc ca este aceeasi tehnica de distragere Pai in alt dosar parca Nastase fu achitat si mai fura ceva PSD-isti condamnati cu suspendare Nu sustin ca Basescu e un sfint si si in 2008 roamanii au avut de ales tot dintre doi comunisti. Cind trintira guvernul Boc si apoi pe cel al lui Croitoru cine i-a impiedicat sa-l trinteasca si pe Negoita? Frica ca-si pierd scaunul si asa s-a inventat in Ro (si in lume) guvernul ce cere validarea si renunta la mandat fiindca Parlamentul nu-l ia in discutie Sa nu divagam si sa raminem la subiectul initial: PLAGIATUL PREMIERULUI. Mai ales ca prin actiunile ulterioare incearca pe cit poate sa bage mizeria sub pres. (CV modificat, MO adus la guvern, comisii schimbate, ministru ce descinde ca mijloc de presiune, tot soiul de ciudati ce sar sa-l apere). Lasam deoparte celelalte magarii (Grajdan, ICR, TVR).PSD=PCR Asta e.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here