Acasă Anchete Șmecher din Chiajna, reținut

Șmecher din Chiajna, reținut

DISTRIBUIȚI

La 18 august a.c., polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 40 de ani, din Chiajna, județul Ilfov, bănuit de înșelăciune în formă continuată.

Din cercetări a rezultat că bărbatul, în calitate de președinte al unei asociații pentru dezvoltarea societății civile, în perioada ianuarie – iulie 2019, prin promovarea pe pagina de socializare a asociației, a indus în eroare 329 de persoane, organizând 14 excursii care urmau să aibă loc în cursul anului 2019, către diferite destinații din Europa, America și Asia, pentru care a încasat 147.930 de euro.

Sumele încasate în acest scop au fost folosite atât în interes personal, cât și pentru a onora excursiile deja contractate și pentru care încasase contravaloarea, aspect relevat de situaţiile financiare, rulajul conturilor şi de expertiza contabilă efectuată în cauză.

Urmează ca bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here