Acasă Anchete SNAGOV – Dosar penal pentru un mistreț

SNAGOV – Dosar penal pentru un mistreț

DISTRIBUIȚI

În noaptea de 2 spre 3 septembrie a.c., Poliția Ilfov a fost sesizată prin 112 de un reprezentant al Asociației Vănătorilor și Pescarilor Sportivi Mistrețul cu privire la faptul că în seara respectivă, în jurul orelor 22.30, pe fondul cinegetic Snagov, au observat o persoană în timp ce trăgea cu arma în zona pădurii Scroviștea.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au procedat la urmărirea în trafic a unui autoturism și a depistării unui bărbat, de 46 de ani, din comuna Ciolpani. Din cercetările efectuate s-a stabilit că acesta, în seara de 2 septembrie a.c., împreună cu un alt bărbat, de 47 de ani, s-au deplasat în zona pădurii Scroviștea, unde acesta din urmă a tras cu arma către un porc mistreț. Polițiștii, după cum anunță IPJ Ilfov, au ridicat două puști de vânătoare cu glonț, nouă cartușe și un porc mistreț de aproximativ 80 de kg pentru efectuarea unor constatări criminalistice balistice și a necropsii medico-legale veterinare.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic, față de bărbatul de 47 de ani, și săvârșirii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de braconaj cinegetic, față de bărbatul de 46 de ani, din comuna Ciolpani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here