Acasă Educatie Snagov – ȘCOALĂ NOUĂ ÎN GHERMĂNEȘTI

Snagov – ȘCOALĂ NOUĂ ÎN GHERMĂNEȘTI

DISTRIBUIȚI

 

Comuna Snagov va beneficia, în următorii trei ani, prin Programul Național de Dezvoltare Locală al Ministerului Dezvoltării, de opt programe.

161.492,52 lei va primi localitatea administrată de Marian Oancea pentru extinderea rețelelor de canalizare din satul Ghermănești, strada Grivița, 203.336 lei pentru canalizarea din satul Snagov, strada Panseluțelor, 571.574 lei pentru extinderea rețelelor de apă potabilă și canalizare pentru strada Plevnei din satul Ghermănești, aproape 600.000 de lei pentru sistemul de canalizare ape uzate și menajere și ape pluviale pentru strada Plopilor din comună și 847.356 lei pentru canalizarea străzii Vaslui din satul Ghermănești.

De asemenea, potrivit primarului Marian Oancea, prin acest program comuna va primi fonduri – 241.375 lei pentru reabilitarea străzii Griviței din Snagov și 575.185 lei pentru modernizarea străzii Plopilor. Nu în ultimul rând, Snagovul va primi peste 2,4 milioane de lei pentru construcția unei unități noi de învățământ, o școală pentru clasele I  – VIII în satul Ghermănești. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here