Acasă Educatie SNAGOVEANUL GABRIEL VIȘOIU, DIN NOU, CAMPION MONDIAL LA BILIARD ARTISTIC

SNAGOVEANUL GABRIEL VIȘOIU, DIN NOU, CAMPION MONDIAL LA BILIARD ARTISTIC

DISTRIBUIȚI

biliard 2

După ce sportivii snagoveni au câștigat anul acesta Cupa României la Biliard (Clemente Verschatse) și patru titluri de campioni ai României la același sport (Clemente Verschatse – două și Nicușor Tudose – două), la începutul lunii octombrie a.c., în Atlantic City (SUA), snagoveanul Gbriel Vișoiu s-a clasat pe primul loc la ESPN TRICK-SHOT MAGIC, învingându-l în finală cu 8 – 6 pe Andy Segal (SUA).

A fost un show istoric, în care cei peste 2.000 de spectatori s-au lămurit de ce sportivului nostru i se mai spune și ”Mr. Perfect”.

Și, pentru a se demonstra că o adevărată performanță sportivă nu este aceea de a ajunge în vârf, ci de a te menține acolo, după două săptămâni, în zilele de 15 și 16 octombrie a.c., la Montreal (Canada), același Gabriel Vișoiu a câștigat Campionatul Mondial de Biliard Artistic, după șapte victorii consecutive, finala fiind cîștigată în fața americanului Andy Segal, cu 9 – 7.

Oare, ce se mai poate spune despre această minunată echipă a sportului românesc, care are în palmares 2.376 trofee de nivel național, plus 17 titluri mondiale? – VALENTIN TURIGIOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here