Acasă Educatie Sondaj Shakespeare School: 75% dintre adulți consideră cursurile online de engleză destinate...

Sondaj Shakespeare School: 75% dintre adulți consideră cursurile online de engleză destinate lor utile și necesare în această perioadă

DISTRIBUIȚI

Conform unui sondaj de percepție realizat de Shakespeare School, 75% dintre adulți își doresc să beneficieze de avantajele participării la cursurile online de limba engleză potrivite vârstei lor. Pe de altă parte, 42% dintre respondenți sunt interesați și de oportunitatea de a participa la cluburi de conversație, care să se desfășoare în mediul virtual, pentru a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare în limba engleză.

Dat fiind faptul că restricțiile de călătorie rămân în vigoare și în perioada care urmează, cursurile online de limba engleză reprezintă ocazia ideală pentru a face o călătorie lingvistică în jurul lumii virtuale.

La finalul acesteia, cursanții vor cunoaște o limbă de circulație internațională și vor putea adăuga acest atu important în CV-ul lor. Vor scăpa de teama de a face greșeli atunci când comunică în limba engleză, vor avea mai multă încredere în abilitățile lor lingvistice și vor fi pregătiți pentru oportunități profesionale disponibile la nivel global.

Ce activități apreciază adulții la cursurile online de  engleză de la Shakespeare School?

Participanții la sondaj apreciază, în proporție de 95%, modul în care activitățile de la cursurile online sprijină dezvoltarea abilităților de comunicare orală. Totodată, peste 56% dintre aceștia sunt încântați și de oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare scrisă, alături de profesori cu experiență. Alte activități pe care aceștia le consideră utile în cazul cursurilor online de engleză sunt cele care încurajează colaborarea între cursanți, cele care dezvoltă abilitățile de înțelegere a textului scris și cele care cultivă gândirea critică și creativă a cursanților.

Luând în calcul nevoile și preferințele exprimate de participanții la sondaj și ca urmare a cererii masive primite în ultima lună de la persoane de toate vârstele, dornice să învețe engleza online, Shakespeare School a pregătit o serie de cursuri de vară online pentru copii, adolescenți și adulți. Acestea se vor desfășura pe platforma ZOOM, ușor accesibilă și interactivă.

Astfel, în perioada iunie-august, românii au șansa de a învăța engleza SMART de acasă, indiferent de vârstă și de locație.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + eighteen =