Acasă Info Local SOȚII PANDELE – FIREA, NAȘI LA PANTELIMON

SOȚII PANDELE – FIREA, NAȘI LA PANTELIMON

DISTRIBUIȚI

foto Libertatea

Gabriela Firea și soțul ei Florentin Pandele au fost la finele săptămânii  trecute din nou nași. Cei doi au cununat doi tineri, pe Cristina – Nicoleta și Marian Ivan, devenindu-le astfel părinți spirituali. Gabriela Firea a purtat o rochie mov purpurie cu aplicații din dantelă, scrie libertatea.ro.

”Zi de mare sărbătoare, în orasul Pantelimon! Finii noștri, Cristina-Nicoleta și Marian, au devenit azi o familie creștină. Le dorim, cu dragoste de părinti spirituali, viață lungă și fericită, copii sănătoși și credincioși, iar fiecare zi să le fie o sărbatoare”, a scris Gabriela Firea pe facebook în dreptul imaginilor.

Fanii lui Firea de pe Facebook i-au lăudat ținuta, dar au și remarcat faptul că re foarte mulți fini, pentru că în mod frecvent postează imagini de la nunți și botezuri.

De data asta este vorba de căsătoria edilului din Pantelimon, Marian Ivan. – foto – LIbertatea

2 COMENTARII

 1. Eu nu pot sa urez casa de piatra in conditiile in care …

  Consolidarea „neamului” Nasii Cosa Nostra, („Our Thing”)

  Am citit articolul cu nasitul de catre Pandele si Gabriela Firea si m-a mancat mana si … am scris, aici, ca … Condu Valentin Laurentiu impreuna cu alti primari si potentati locali trageau chefuri pe la Pusnicu si aranjau “grelele” probleme ale pamanturilor, a banilor publici, a licitatiilor pentru ca banii sa intre in buzunarele lor. La Pustnicu … un avocat mi-a zis ca astia chefuiau in separeu … bautura … mancare si femei …

  Axa: Oras Pantelimon … Comuna Dobroesti, Fundeni … Oras Voluntari … Prefectura Ilfov… Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Ilfov. Asa este, nu se dezminte! Mafia din nord-estul capitalei, Romaniei, Bucuresti, strange randurile. Imediat dupa 1989, toti primarii celor trei localitati au devenit „nasi”, Cosa Nostra, („Our Thing”)

  Terenurile de la Soseaua Pantelimon si pana la Pipera, au ajuns in anul 2007-2008 sa coste intre 250-1000 de euro sau chiar mai mult. Pentru furatul terenurilor, totul a fost planificat. Astfel unii functionari ai primariilor respective au fost trimisi pe teren, adica la locuintele celor vulnerabili carora li se putea sterpeli terenurile. Respectivii functionari au intocmit liste din timp, din registrele primariilor, liste care au cuprins, batrani bolnavi si fara copii, persoane analfabete sau handicapate, persoane plecate in strainatate. Materialul de furat astfel a fost studiat si analizat.

  Metodele:

  – Cei care erau prea batrani, bolnavi si singuri, nu li sa retrocedat terenurile, ci au fost plimbati pana au murit. Si astazi mai sunt cativa care bat la portile primariilor respective, pana o sa moara, crima organizata.
  – Celor nepregatiti, li sa dat cate o hartie ca sunt actionari cu suprafata lor de pamant la o asociatie, cum a fost Agroindaf. Asociatia a “intrat”, planificat in faliment, si cei cu pamanturile au ramas … doar cu hartia. O contributie mare la aceasta afacere a avut-o si fostul primar Georgescu Tudor.
  – Altora li s-a “mutat” pamantul! Intr-o zi a venit la mine, Nea Ticu, vecin pe partea cealalta a strazii cu fostul primar Georgescu Tudor, primarul afacerist cu terenurile proprietarilor. Nea Ticu, imi zice: … am auzit ca ai idee cei cu pamanturile din Dobroesti … Uite ce s-a intamplat! Mi-au mutat 1 ha de teren, de la Afumati la Petrechioaia, suprafata de teren situata dincolo de pod, pe soseaua Voluntari, langa centura. Langa pod, la centura, valora 30 de euro mp., iar la Petrechioaia, valoreaza 3 euro si este in plin camp! Ce sa fac? …

  … Mai nea Ticule, zi-mi si mie cu ce ti l-au mutat, cu camionul, cu trenul, cu vaporul, ca daca sapau in pamant cativa km, nu terminau de carat nici in zece mii de ani! … Bree, Nea Ticule! Nu ti l-au mutat, bre, ti l-au furat, ti-au furat diferenta de valoare, adica ti l-au retrocedat la Petrechioaia, in loc la pod, langa centura. Am pus pe cineva de a sunat la primaria din Afumati. Primarul a spus acelei persoane … Domnule! Eu am primit dispozitie de la prefectura sa dau respectivei persoane un 1 ha de teren in camp. Mi-au trimis si titlul de proprietate! Sa vina sa il dau! Nea Ticu a murit Cele doua fete ale lui ce sa faca? De aceea au pus-o ca secretara, sub domnia lui Condu Valentin Laurentiu, pe “fina” lui Georgescu Tudor, Cristina Ungureanu, ca sa tina capacul pe arhiva primariei, pentru ca sa nu puta rahatul din arhiva, rahat al primarilor pana la Condu Valentin Laurentiu. Cred cu convingere ca acest rahat va incepe sa puta!

  – Gigi Becali a pus pe handramaii lui sa umble, tot conform informatiilor, pe la cei vulnerabili. Dupa ce am facut ceva cercetari, un cetatean din Fundeni mi-a zis: … Pai a venit unul in numele lui Gigi Becali si ma intrebat, ca daca vreau sa dau terenul, ca- mi da 20 de milioane, de lei! Ce era sa fac? Am vazut banii si-am zis, da … am luat banii, apoi am intrebat … si cand vin sa semnez actele? … Ala mi-a zis … lasa bre haha, stai linistit, ca ne ocupam noi de acte … nu mai trebuie sa vii, rezolvam noi asta. Ai luat banii? Ai dat pamantul? Este ok? Este! Am dat de notarul care a facut acte pe pamanturile oamenilor. Avea deja o condamnare, cu supendare. Foarte multe milioane de euro furate si … condamnari cu suspendare … dar o sa vina timpul …

  Printre multe altele, nasul lui Pandele, Gigi Becali, a luat o suprafata de 1,75 Ha situat in Pipera, teren mutat ca si cel a lui Nea Ticu, in actiuni la Mogosoaia, de la un oligofren gradul 3, adica idiot. Oligofrenul locuia in Dobroesti, sat Fundeni. In actul de cesiune incheiat intre oligofren si Becali, oligofren cu acte medicale, fapt cunoscut de catre Primarul Dobroestiului care a eliberat certificatul fiascal ca terenul nu este grafat de sarcini sau alte probleme, se arata ca oligofrenul era dator lui Gigi Becali, adica oligofrenul s-a imprumutat cu bani de la Gigi Becali. Oligofrenul habar nu avea cine este Gigi Becali, insa a stiut primarul Dobroestiului si anumiti functionari, ca oligofrenul avea 1,75 ha la Pipera, ca aceasta suprafata a fost mutata la Mogosoia etc. Iata cum a ajuns “milosul” Gigi Becali ca sa faca pomeni din terenurile furate.

  O sa continui si cu alte ispravi legate de cele trei primarii si cu altele, dar mai ales ispravi ale fostilor Prefecti de Ilfov si ale functionarilor de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, oficiu care a intabulat un drept de proprietate in baza unui act de vanzare cumparare care a fost incheiat in viitor, adica dupa ce a fost intabulat dreptul la propritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here