Acasă Economie SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ILFOV, MODERNIZAT ÎN URMĂTORUL AN ȘI JUMĂTATE

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ILFOV, MODERNIZAT ÎN URMĂTORUL AN ȘI JUMĂTATE

DISTRIBUIȚI

La trei ani de la începerea procedurilor de licitație, CJ Ilfov a anunțat începerea lucrărilor de reabilitare, modernizare și echipare la standarde europene la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov. Proiectul va fi implementat până la finele lui 2015 și va fi finanțat din fonduri europene.

”Lucrările mari se fac dintr-o mare umbră”, a declarat, prezent la eveniment, președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, care a ținut să amintească faptul că proiectele europene au fost începute în mandatul lui Doru Laurian Bădulescu și continuate de Cristache Rădulescu și de el.

Pentru reabilitarea Spitalului Județean, Consiliul Județean Ilfov a încheiat un contract de execuție lucrări și furnizare echipamente, la 28 iulie 2014, cu Asocierea Medivamatcons a firmelor General Service Grup 98 Srl, Medicare Tehnics şi Vavian Trading Srl, în valoare de 50.2 milioane de lei.

La eveniment au fost prezenți Dan Nicula, director general al Agenției pentru Dezvoltarea Regională București-Ilfov, din partea firmei de construcții “General Service Grup 98”, directorul adjunct Teodor Blaga, arhitectul Daniela Demetriu, şef de proiect din partea proiectantului general “Carpați Proiect”, și dr. Elena Popescu, director medical al spitalului. De asemenea, la eveniment au participat reprezentanţi ai celorlalte firme implicate în activităţile proiectului- furnizarea principalelor echipamente şi dotări medicale, diriginţi de şantier, manageri de proiect, medici şi reprezentanţi ai presei.

Așadar, proiectul are ca obiectiv general îmbunătățirea calității infrastructurii serviciilor de asistență medicală și îmbunătățirea serviciilor medicale oferite către populație prin reabilitarea, modernizarea și dotarea Spitalului Clinic de Urgență Ilfov. În mandatul meu, mi-am propus să acord o atenție deosebită, consolidării și îmbunătățirii infrastructurii serviciilor de asistență medicală din județul Ilfov. ”Doresc să oferim condiții cât mai bune de desfășurare a activității medicilor, precum și servicii medicale de calitate, pacienților. Spitalul deservește aproape 400.000 de locuitori ai județului Ilfov, dar și bucureșteni sau locuitori din județele învecinate”, a subliniat Petrache.

Spitalul Județean Ilfov se află în administrarea Consiliului Județean din anul 2003.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here