Acasă Info Local Spitalul Județean Ilfov are una dintre cele mai dotate secții ATI

Spitalul Județean Ilfov are una dintre cele mai dotate secții ATI

DISTRIBUIȚI

Spitalul Județean Ilfov s-a transformat în spital suport pentru a trata pacienții infectați cu Covid 19.

”Avem una dintre cele mai dotate secții ATI, inclusiv ventilatoare cumpărate fără să bănuim că Spitalul Județean Ilfov se va transforma în spital suport COVID. Noi am făcut investiții și am lăsat oamenii să aprecieze. Pacienții noștri și nu numai știu cum arată acest spital și cum îl comentau înainte de 2014 – 2015. În rest…..să fim sănătoși! Purtați mască”, este mesajul președintelui Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache.

El a discutat în seara zilei de 22 iulie cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre transformarea spitalului județean în unitate suport pentru pacienții cu Covid 19..

Petrache: ”Din păcate, în ultimii opt ani, relațiile dintre noi și minister nu au fost încurajatoare. Și nici nu am fost sprijiniți în proiectele noastre. Dar trăim în această perioadă momente în care e nevoie pe lângă profesionalism și suport material și de multă solidaritate. Alegerea Spitalului Județean Ilfov ca spital suport Covid este dovada calității oamenilor care muncesc aici, a profesionalismului lor, dar și a faptului că investițiile pe care le-am făcut au dat rezultate. Azi, înainte de toate, e nevoie de foarte multă solidaritate și eu, împreună cu colegii mei, punem pe primul loc oamenii. Pacienții. Oricare dintre noi poate fi internat la Ilfov, oricare dintre noi poate fi pus în situația de a lupta cu boala. Nu rămâne decât să ne protejăm cât putem și să avem încredere în medici. Le mulțumesc tuturor cadrelor medicale pentru implicarea lor în aceste momente delicate, în care atât ei, cât și noi toți, cetățenii, trebuie să dăm dovadă de o mare responsabilitate. Le mulțumesc pentru tot efortul pe care l-au făcut și pentru cel care va urma. Sper că de data asta ministerul va oferi tot ce e necesar pentru spital”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here