Acasă Economie STRĂZI MODERNIZATE LA CIOROGÂRLA

STRĂZI MODERNIZATE LA CIOROGÂRLA

DISTRIBUIȚI

În acest an, la Cio­­­­­­­rogârla sunt așteptate investiții de aproximativ 22 milioane de lei, potrivit bugetului adoptat recent.

Primarul Victor Niculae spune că vor contiuna lucrările la drumurile din localitate, multe străzi urmând să fie modernizate. Pe lângă asfalt, străzile din comună vor beneficia de iluminat, vor avea trotuare, șanțuri, iar acolo unde se poate vor fi montate bănci. Nu vor lipsi pomii ornamentali și, bineînțeles, coșurile de gunoi.

Așadar, potrivit investițiilor aprobate de Consiliul Local al comunei Ciorogârla, va fi extins iluminatul public pe strada București, se vor asfalta și vor fi amenajate trotuare și șanțuri de canalizare pe străzile Mihail Sadoveanu, Speranței, Drumul Sării, Soarelui, Gheorghe Doja, George Coșbuc, Linia Mică, Mare, Băii, Dealului, Ariei, Patriarh Miron Cristea, Nicolae Iorga, Zoe Samurcași, Alexandru Ioan Cuza, Crinului, Gorunului, Magnoliei și prelungirea străzii Lacului.

Primarul Victor Niculae atenționează însă că, pentru a beneficia de străzi moderne și pentru a putea trage utilități (apă, canalizare, gaze, electricitate), locuitorii comunei pe care o administrează trebuie să înțeleagă și să cedeze unele porțiuni de teren pentru ca lățimea drumurilor să fie între șapte și nouă metri. Asta pentru că atunci când au fost puși în posesie, comisia respectivă nu a ținut cont de străzi. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here