Acasă Interne STROE – JOACA DE-A DEMISIA

STROE – JOACA DE-A DEMISIA

DISTRIBUIȚI

La ultima ședință a Biroului Politic Național al PNL, conflictul între gruparea Stroe – Chiţoiu şi Crin Antonescu a ieşit la suprafață din nou. Primul luat în vizor a fost ex-ministrul de Interne, Radu Stroe, deputat de Ilfov, cel despre care se spune că a devenit ”pe față” – în ultima vreme – un apropiat al lui Victor Ponta. Despre Stroe s-a vehiculat multă vreme și faptul că o parte din campania electorală pentru alegerile parlamentare ar fi fost plătită de PSD, aspect neconfirmat, dar nici infirmat de niciuna dintre părți.

La ședința BPN, la un moment dat, Stroe, impulsiv ca de obicei, a amenințat că demisionează din partid, însă reacția lui Antonescu a fost pe măsură: ”Dă-ţi demisia!”. ”Eu mă pun la dispoziţia partidului, îmi pun demisia la dispoziţia partidului”, a replicat Stroe. ”Eu nu sunt depozitar de demisii”, a replicat Antonescu, subiectul fiind închis, fără ca Stroe să-şi dea demisia.

Demisia lui Stroe, pe când era ministru, i-a fost cerută și de Marian Petrache, liderul PNL Ilfov, din ”chestiuni politice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here