Acasă Politic Subprefectul Costin Ojog, ales președinte al PUSL Ilfov

Subprefectul Costin Ojog, ales președinte al PUSL Ilfov

Organizația îl va susține pe liberalul Hubert Thuma pentru încă un mandat la președinția CJ Ilfov

DISTRIBUIȚI

Organizația ilfoveană a PUSL l-a ales, într-o ședință care a avut loc la 22 decembrie, pe subprefectul de Ilfov, Costin Ojog, în funcția de președinte. Acesta a anunțat că la alegerile locale din 2024, organizația ilfoveeană va obține 7% din voturi. De asemenea, formațiunea a anunțat susținerea pentru încă un mandat a candidaturii pentru CJ Ilfov a actualului președinte, liberalul Hubert Thuma.

La ședință au participat mai mulți lideri ai partidului printre care și președintele executiv, Cristian Popescu Piedone.

”Ați avut de ales, timp de 34 de ani. Am văzut altă Mărie cu aceeași pălărie. Este timpul ca românii, la următoarele alegeri, să vină la vot cu demnitate și curaj, să aleagă oamenii pe care îi cunosc, oamenii în care au avut încredere. La Ilfov sunt bucuros că avem o filială reprezentată de viitorul țării”, a afirmat Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL.

​„Începând de astăzi domnul Hubert Thuma are susținerea noastră, a PUSL. Probabil noi vom depune doar listă de consilieri și îl vom susține cu toată puterea noastră, pentru că știe ce are de făcut. Vedeți, fac o paralelă cu Ministerul Transporturilor. De ce nu avem 50 de kilometri de autostradă dați în folosință într-un an, dar am tăiat 200 de kilometri de panglică. Pentru că s-au tot schimbat. De aceea la Ilfov vrem continuitate, Hubert a demonstrat că poate să coabiteze cu toți factorii politici, în interesul județului”, a spus Cristian Popescu Piedone.

„Vă mulțumesc pentru oportunitate și pentru încredere. Avem multe lucruri în comun, dorința de a crește și de a dezvolta Ilfovul. Politica se face în general cu oameni de valoare și văd mulți oameni de valoare aici în sală, sunt convins că mulți dintre dumneavoastră veți fi consilieri locali și județeni, primari, parlamentari și împreună vă aștept să dezvoltăm județul nostru”, le-a transmis Hubert Thuma celor prezenți.

În vara acestui an, PUSL a anunțat că îl susține pe primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pentru obținerea unui nou mandat în 2024.

La ședință au participat și o parte dintre liderii PUSL, printre care s-au numărat președintele executiv Cristian Popescu Piedone, secretarul general al PUSL, Bogdan-Ion Jelea, vicepreședintele Simona Man, precum și Liviu Negoiță, liderul PUSL Sector 3.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here