Acasă Interne Surprins în trafic de polițiști în timp ce ar fi transportat peste ...

Surprins în trafic de polițiști în timp ce ar fi transportat peste  o tonă de deșeuri nepericuloase

DISTRIBUIȚI

La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Orașului Popești Leordeni au oprit în trafic, pe strada Răsăritului, în comuna Glina, o autoutilitară condusă de un bărbat de 45 de ani, din municipiul București.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în autoutilitară peste o tonă de deșeuri, respectiv resturi de materiale de construcție, nepericuloase pentru care nu erau deținute documente de proveniență sau formularul de încărcare-descărcare deșeuri nepericuloase.

Atât deșeurile descoperite, cât și autoutilitara au fost indisponibilizate.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional de către polițiști pentru încălcarea prevederilor art. 19 din H.G. nr. 1061/2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României, cu amendă în valoare de 15.000 de lei, iar, ca măsura complementară, s-a dispus confiscarea autoutilitarei.

De asemenea, la data de 28 martie a.c., polițiștii din Popești Leordeni, fiind în exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit în trafic, pe strada Cireșilor, în comuna Glina, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din localitate.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit mai multe deșeuri nepericuloase, respectiv mai multe cabluri de aluminiu, fără ca bărbatul să poată comunica proveniența acestora.

În cauză conducătorul auto a fost sancționat contravențional de către polițiști pentru încălcarea prevederilor art. 20 din H.G. nr. 1061/2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

 

2 COMENTARII

  1. […] La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Orașului Popești Leordeni au oprit în trafic, pe strada Răsăritului, în comuna Glina, o autoutilitară condusă de un bărbat de 45 de ani, din municipiul București. În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în autoutilitară peste o tonă de deșeuri, respectiv resturi de materiale de construcție, […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here