Acasă Info Local Tandemul Condu – la cârma comunei Dobroești (Ilfov)

Tandemul Condu – la cârma comunei Dobroești (Ilfov)

DISTRIBUIȚI

Primarul ales al comunei Dobroești, Valentin Laurențiu Condu, a depus joi, 23 iunie, jurământul pentru un nou mandat în fruntea administrației locale, la eveniment participând și subprefectul de Ilfov Romulus Cătălin Pantazi. De asemenea, au primit insigna de consilieri locali și cei 15 reprezentanți ai PSD (4), PNL (3), PSRO (3), PER (3), ALDE (1) și PMP (1). Tot cu acest prilej a fost ales în funcția de viceprimar Ștefan Condu, din partea PSRO, acesta fiind susținut de nouă consilieri. Opoziția în cadrul Consiliului Local Dobroești ar urma să fie făcută de social-democrați.foto 2 Dobroesti

Primarul Valentin Laurențiu Condu a fost ales, din postura de independent, la alegerile din 5 iunie 2016 cu 1.097 de voturi – 28,1 la sută din cele 3.910 voturi valabil exprimate.

După cum se știe, Valentin Laurențiu Condu a fost suspendat de Instituția Prefectului Județului Ilfov, prin Ordinul nr.99/30 martie 2015 emis de prefectul de atunci Daniel Rășică, în urma condamnării la doi ani de închisoare cu suspendare și la șase ani de încercare. pentru ultraj, lipsire de libertate şi favorizarea infractorului.

O situație delicată este și la Jilava, unde primarul reales Adrian Mladin se află în arest preventiv și își așteaptă sentința definitivă într-un dosar de corupție.

În aceste zile, au loc ședințele de învestitură pentru perioada 2016 – 2020 a reprezentanților administrației locale. Vineri, de la orele 11.00, este programată ședința de învestitură a noului Consiliu Județean Ilfov și de alegere a președintelui și a celor doi vicepreședinți.

2 COMENTARII

  1. Primăria ar trebui să se implice în rezolvarea infrastructurii canalizare-apa unde firmele care lucrează își bate joc dacă se verifică cum s-a făcut lucrarea nu s-a pus materialele care trebuia.Sint străzi unde nu vor să finalizeze toată strada.politia locală să îi amendeze pe cei care arunca gunoaie.

  2. Pe strada Dascălu Gheorghe Dobroiesti la terenul de sport este vandalizat ar trebui puse camere supraveghere video si politia locala să patruleze și să amendeze

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here