Acasă Info Local Târgurile din Ilfov, controlate de Poliție. ANPC e în concediu?

Târgurile din Ilfov, controlate de Poliție. ANPC e în concediu?

DISTRIBUIȚI

În zilele de 23 și 24 aprilie a.c., poliţiştii ilfoveni au efectuat, din nou, controale, în pieţele şi târgurile, de pe raza localităților Bragadiru și Domnești, pentru a verifica modul în care sunt respectate prevederile legale referitoare la comercializarea produselor decarne-1 larg consum. Polițiștii au avut în vedere deținerea de către comercianți a autorizației de comercializare a mărfurilor, a celei sanitar-veterinare, a documentelor de proveniență și a certificatele de producător, modul de expunere și vânzare a produselor.

În urma controalelor, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.300 de lei. La activități au participat și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Săptămâna trecută, administratorul târgului de la Domnești primise o amendă de 20.000 de lei pentru nedeclararea adaosului commercial.

Până acum, ANPC, la nivelul județului Ilfov, nu a anunțat oficial niciun control, deși ar trebui să fie mai active pe teren având în vedere apropierea sărbătorilor Pascale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here