Acasă Info Local TĂRICEANU ÎI ÎNFURIE PE PESEDIȘTI

TĂRICEANU ÎI ÎNFURIE PE PESEDIȘTI

DISTRIBUIȚI

”România nu are niciun fel de proiect national și funcționează mai degrabă ca o frunza în vânt: vine FMI, spune ceva, face ce spune FMI; pleacă FMI, face altceva. E așa, un fel de mișcare mai degrabă haotică”, declara recent președintele Senatului, Călin Popescu – Tăriceanu. Declarația a pus într-o lumină extrem de de proastă Cabinetul Ponta, iar mulți dintre pesediști s-au gândit dacă nu cumva au făcut o alegere proastă atunci când ”l-au reciclat” pe fostul prim-ministru după excluderea sa din PNL.

Potrivit unor surse din cadrul PSD, citate de Agenția PROMPT MEDIA, după declarația cu pricina, chiar și echipa care făcea presiuni pe lângă Victor Ponta și Ilie Sârbu să îl propuleseze drept candidat pentru Cotroceni din partea alianței de la putere și-a schimbat părerea. ”Nu poți să te bazezi pe cineva care una spune atunci când bate palma cu tine și alta susține și face atunci când apare la televizor”.

Gaz pe foc au aruncat și vorbele numărului doi liberal, Klaus Iohannis, care a susținut că Tăriceanu se poate întoarce în partid dacă își revizuiește poziția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here