Acasă Cultura Televizunea unde vătaf era Cozma, închisă de autorități

Televizunea unde vătaf era Cozma, închisă de autorități

DISTRIBUIȚI

hqdefault

Televiziunea de la ţară, care s-a lansat printre găini, curcani, raţe şi cu o salcie pe post de poartă, a fost închisă, la nici o lună de la lansare. ”Mentorul” Miron Cozma nu este însă disperat. ”În două luni ne vedeţi direct pe cablu”, spune el.

Vătafu TV s-a dorit a fi fratele mai mic al OTV, scrie revistablogurilor.ro. A sfârşit prin a avea aceeaşi soartă cu „televiziunea poporului”, dar mult mai rapid. Micuţa televiziune care emitea dintr-o vilă în construcţie din Popeşti – Leordeni, doar pe internet, a fost închisă de autorităţile care reglementează transmisiunile şi de inspecţia muncii. ”Vineri dimineaţa am vrut să intrăm în sediu şi era uşa închisă, am fost anunţati că totul s-a terminat şi nu ni s-au dat alte explicaţii”, a declarat Mihai Căldăraru.

Miron Cozma spune însă că Vătafu TV nu a fost închis definitiv. “Nu pot da chiar totul din casă, dar vă spun că am luat o pauză timp de o lună, două, în care înregistrăm marca, ne plătim licenţa, rezolvăm grila, programele tv, tot ce avem noi de plată ca să fim în regulă, apoi revenim cu forţe proaspete. Probabil în septembrie, octombrie, direct pe cablu. Noi nu mai avem angajaţi, i-am dat afară din motive personale, financiare. Aparatura a fost luată acasă de unul dintre prietenii şi colaboratorii noştri, pentru că sunt ale omului, noi nu am avut banii necesari să ne achiziţionăm tot ce trebuie, dar ne vom pune la punct şi promitem subiecte de actualitate. Ne vedem în toamnă. Licenţa o vom lua în Bulgaria cu drept de emisie pe România”, a spus Cozma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here