Acasă Educatie Titularizarea, suspendată

Titularizarea, suspendată

DISTRIBUIȚI

Concursul național de Titularizare 2020 a fost suspendat, potrivit unui Ordin de Ministru semnat de Monica Anisie. Astfel, toate activitățile programate în calendarul de mobilitate începând din data de 18 iunie se suspendă.

Așadar, Ordinul nr 4549 din 17.06.2020 prevede ca ”pe durata stării de alertă instituită pe întreg teritoriul țării se suspendă organizarea și desfășurarea activităților prevăzute la punctul I, subpunctele 12-25 din anexa nr 19 la Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare în din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020 2021, aprobată prin Ordinul ministrului Educației și Cercetării nr. 5259/2020, cu modificările și completările ulterioare. Reluarea activităților, prevăzute la alineatul (1), se va realiza conform unui calendar aprobat prin Ordinul Ministrului Educației și Cercetării, după încetarea stării de alertă instituită pe întreg teritoriul țării”

Proba scrisă a examenului pentru titularizare în învățământ urma să aibă loc în data de 15 iulie 2020, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here