Acasă Economie Trei centre de colectare a deșeurilor prin aport voluntar, în Ilfov

Trei centre de colectare a deșeurilor prin aport voluntar, în Ilfov

DISTRIBUIȚI

Localitățile Brănești, Grădiștea și Moara Vlăsiei vor avea, până la sfârșitul acestui an, centre de colectare a deșeurilor cu aport voluntar (CAV).

57 de mii de locuitori ai județului vor avea containere dedicate mai multor tipuri de materiale reciclabile, unde vor putea aduce ușor, rapid, legal și gratuit deșeurile voluminoase, electrice și electronice, baterii uzate, deșeuri provenite din activități de construcții și demolări, dar și deșeuri agricole.

Prin aderarera la acest proiect, CJ Ilfov urmărește o gestionare eficientă a tuturor tipurilor de gunoaie și deșeuri, pentru un mediu curat și sigur.

Proiectul are o valoare eligibilă de peste 11 milioane de lei și este finanțat prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

 

1 COMENTARIU

  1. […] Localitățile Brănești, Grădiștea și Moara Vlăsiei vor avea, până la sfârșitul acestui an, centre de colectare a deșeurilor cu aport voluntar (CAV). 57 de mii de locuitori ai județului vor avea containere dedicate mai multor tipuri de materiale reciclabile, unde vor putea aduce ușor, rapid, legal și gratuit deșeurile voluminoase, electrice și electronice, baterii uzate, […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here