Acasă Anchete Tribunalul Ilfov a respins cererea de arestare a Adinei Mara Mihai

Tribunalul Ilfov a respins cererea de arestare a Adinei Mara Mihai

DISTRIBUIȚI

Tribunalul Ilfov a respins cererea procurorilor de menținere a arestului preventiv în cazul Adinei Mara Mihai, partenera lui Cătălin Hideg, afaceristul care controlează afacerea prin care o firmă de distribuție de băuturi alcoolice și mâncare, înființată în 2019, a furnizat statului român 1,7 milioane de măști de protecție, scrie G4Media.ro.

Judecătorii au menținut însă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, până la 27 august 2020.

Adina Mara Mihai este patroana unei firme care gestionează deșeuri medicale și care a fost arestată preventiv miercuri de Judecătoria Cornetu într-un dosar privind deșeurile, potrivit deciziei publicate pe portalul justiției.

Adina Mara Mihai, patroana unei firme care gestionează deșeuri medicale, a fost arestată preventiv miercurea trecută de Judecătoria Cornetu într-un dosar privind deșeurile, potrivit deciziei publicate pe portalul justiției. Adina Mara Mihai este parteneră de afaceri și a fost director într-una dintre firmele lui Cătălin Hideg, omul de afaceri care controlează afacerea prin care o firmă de distribuție de băuturi alcoolice și mâncare, înființată în 2019, va furniza statului român 1,7 milioane de măști de protecție.

Procurorii Parchetului Cornetu au făcut percheziții miercuri și au cerut judecătorilor arestarea Adinei Mara Mihai, acuzată de două infracțiuni în dosarul deșeurilor. Ea este asociat unic al firmei Mediline Exim SRL, firmă care a încheiat 220 contracte de achiziții publice în valoare totală de 3,3 milioane lei, potrivit portalului Confidas.

Procurorii susțin într-un comunicat de presă că la perchezițiile din 23 iunie au găsit la punctul de lucru al firmei o semiremorcă în care se aflau depozitate alte cantități de deșeuri medicale periculoase care ar fi trebuit de fapt distruse în maxim 24 de ore, conform normelor legale în materie. Deșeurile era ținute încă din luna aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here