Acasă Info Local UN CANDIDAT CU CARTE PENTRU PISTOL

UN CANDIDAT CU CARTE PENTRU PISTOL

DISTRIBUIȚI

lida-gosaDupă o lansare cu avânt, Georgică Ionuț Marchidan se retrage din cursa pentru primarie din partea Mișcării Populare Buftea, scrie www.expresuldebuftea.ro.

 Marchidan il inlocuise pe Doru Cioaric, după o decizie de la județ, si se apucase vârtos de treabă, pornit foarte tare impotriva primarului Pistol, alături de care iși incepuse acum ceva ani cariera in politică.

”Mă retrag din cursa pentru primărie din lipsă de timp, concentrându-mă pe afacerea mea cu lavandă. Am ajuns la concluzia că pentru un salariu de primar nu merită să duc o astfel de luptă cu cineva care ar putea să fie invins doar de justitie. Rămân membru MP, voi susține noul candidat și probabil voi fi pe lista pentru un loc in Consiliul Local”, a spus Marchidan.

Noul candidat al Mișcării Populare Buftea este Lidia Goșa, profesor la Liceul Dumitru Dumitrescu din Buftea. – foto: www.expresuldebuftea.ro

1 COMENTARIU

  1. Doamna Gosa mai bine ar incerca sa fie un bun profesor. Si cand soun bun, ma refer la depasirea statutului de profesor mediocru.

    Apoi de unde pana unde, ideea de a candida? Din cate stiu nu e din Buftea, in Buftea doar profeseaza… Se pare ca are o parere excelenta privind persoana sa daca vrea sa devina primar in Buftea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here