Acasă Anchete Un elicopter al Armatei SUA a aterizat forțat în nordul Bucureștiului

Un elicopter al Armatei SUA a aterizat forțat în nordul Bucureștiului

DISTRIBUIȚI

Un elicopter aparținând Armatei SUA a aterizat forțat în nordul Bucureștiului, în Piața Charles de Gaulle, chiar pe șosea, unde a doborât stâlpi de iluminat.

Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene a anulat evenimentele de Ziua Aviației, după incidentul care a implicat aterizarea forțată a unui elicopter american Black Hawk, care participa la antrenamentele pentru această zi, au declarat surse pentru Digi24.

Totodată, și Ambasada SUA a transmis că lucrează cu autoritățile române pentru rezolvarea cazului.

“Ambasada SUA a luat cunoștință de incident și urmărește îndeaproape evoluțiile. Înțelegem că nu au existat răniți. Lucrăm alături de partenerii noștri români pentru rezolvarea situației și vom furniza informații actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile”, arată un comunicat al Biroului de presă.

Elicopterul de tip Black Hawk participa la pregătirile pentru Ziua Aviației, care va avea loc pe 20 iulie.

Pe lângă stâlpii prăbușiți, se poate vedea și o dubă puțin avariată. Totodată, o altă mașină a fost avariată de unul din stâlpii căzuți.

Elicopterul Black Hawk al Armatei SUA este o aeronavă de transport. Acesta efectua un zbor de antrenament. În cadrul antrenamentului, ceva nu a mers bine iar aparatul de zbor a fost nevoit să aterizeze. Nu au fost victime.

Militarii americani și polițiștii români fac verificări la fața locului. Se va forma o comisie de specialiști la nivelul armatei americane pentru a stabili care a fost exact cauza. – Sursa:digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × one =