Acasă Info Local Un strop din frumusețea Ilfovului merge la Vatican

Un strop din frumusețea Ilfovului merge la Vatican

DISTRIBUIȚI

În contextul vizitei pe care Papa Francisc a făcut-o în România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, Consiliul Județean Ilfov, prin președintele Marian Petrache, a transmis, Sanctității Sale ”un strop din frumusețea Ilfovului”. Lucrarea ”Maternitate”, purtând semnătura artistului ilfovean Virgil Scripcariu, a fost înmânată părintelui Francisc Doboș, împreună cu o scrisoarea adresată Suveranului Pontif

 Sfinția Voastră,
Sunt profund onorat de această vizită istorică în țara noastră. Sfinția Voastră a devenit un model pentru liderii și oamenii simpli de pe tot globul. Trăim într-o lume în care, de multe ori, diferențele de rasă, cultură, orientare sexuală și religie ridică ziduri în societate. Sfinția Voastră încearcă să le demoleze și să transmită mereu un mesaj de pace și toleranță și cred că acesta ar trebui să fie scopul tuturor liderilor lumii.
Prin acest dar vreau să Vă arăt recunoștința mea pentru faptul că încercați să schimbați mentalități și să deschideți inimi.

Lucrarea ,,Maternitate“ este o gravură de autor și este semnată de Virgil Scripcariu, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului și locuitor al județului nostru. Sper ca atunci când o veți privi, să vă gândiți cu speranță la viitor.

Let’s go together!
CONSILIUL JUDEȚEAN ILFOV
Președinte Marian Petrache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here