Acasă Info Local Unde vă puteți vaccina în Ilfov

Unde vă puteți vaccina în Ilfov

DISTRIBUIȚI

Ultimele actualizări cu privire la centrele și locurile disponibile pentru vaccinare pe raza județului Ilfov:

La centrul de vaccinare Berceni amplasat în Baza sportivă, s-a deschis cel de-al doilea punct de vaccinare cu serul Pfizer, pe langa cel existent cu serul Moderna.

La centrul de vaccinare Periș, amplasat în Sala de sport, s-a deschis cel de-al doilea punct de vaccinare cu serul Johnson&Johnson, pe lângă cel existent cu serul Moderna.

În prezent, centrul de vaccinare din Chitila, Comandamentul Brigazii 1 Rachete Sol este deschis doar în vederea efectuării rapelului, urmând să rămână deschis pană pe data de 15 iunie 2021. Din 16 iunie 2021 acest centru va fi închis.

La centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Agrippa Ionescu” Balotești, copiii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani se pot vaccina cu acordul părinților, fără programare. Pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani este necesară în continuare efectuarea unei programări.

Programul centrelor de vaccinare este de la ora 08:00-20:00, în limita capacității și a dozelor disponibile. Persoanele din categoria grupurilor vulnerabile au prioritate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here