Acasă Anchete Urmărită în Germania pentru furt, prinsă la Vidra

Urmărită în Germania pentru furt, prinsă la Vidra

DISTRIBUIȚI

La 7 mai a.c., în jurul orei 12.30, pe raza comunei Vidra, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Ilfov au depistat și reținut o femeie de 26 de ani, pe numele căreia autoritățile judiciare germane au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infractiunii de furt.

Femeia urmează să fie prezentată în fața procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

De asemenea, polițiștii din Măgurele și Jilava au depistat şi reţinut un bărbat, de 58 de ani, din Jilava, pentru care Judecătoria Cornetu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la trei ani de inchisoare pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Tot în aceeași zi, în jurul orelor 12.00, polițiștii din Popești -Leordeni au depistat un individ, de 44 de ani, din comuna Vidra, condamnat de Judecătoria Sectorului 4 București, la 4 mai a.c., la 30 de zile de închisoare pentru furt calificat. Persoana în cauză a fost încarcerată în cadrul Arestului Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here