Acasă Politic Urmează tot un prim-ministru de ”tranziție”

Urmează tot un prim-ministru de ”tranziție”

DISTRIBUIȚI

Vești din surse extrem de credibile din anturajul prezidențial relevă faptul că președintele nu ia în calcul ca primă opțiune acordarea guvernării către PSD și că șeful statului va lua în calcul, în mod foarte responsabil, opinia mediului de faceri, scrie www.Comisarul.ro, care, conform primelor demersuri exploratorii, dorește o construcție guvernamentală solidă și cu obiective pe termen lung. Chiar un guvern de uniune națională care să asigure credibilitate unui program de guvernare fără prea mari ”inovații riscante”.

Aceleași surse mai spun că președintele a fost informat din timp și foarte amplu despre situația de la vârful coaliției PSD/ALDE și ”n-a fost luat prin surprindere de criza provocată de debarcarea propriului guvern”. Mai mult, președintele Iohannis, spun aceleași surse, are informații credibile conform cărora și viitorul premier care ar urma să fie propus de PSD/ALDE ar urma să fie tot unul de ”tranziție”.

Sunt șanse mici pentru declanșarea de alegeri anticipate, unu. Și doi, șanse și mai mici ca PSD/ALDE să forțeze o eventuală procedură de suspendare a președintelui după negocierile care vor avea loc luni. – Foto> Comisarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here