Acasă Politic USR PLUS vrea la guvernare, în continuare, dar fără Cîțu

USR PLUS vrea la guvernare, în continuare, dar fără Cîțu

DISTRIBUIȚI

După demiterea ministrului Justiției Stelian Ion, USR PLUS anunță că își retrage sprijinul politic pentru premierul Cîțu, care a aruncat țara în criză politică. USR PLUS nu a girat şi nu va gira niciodată jaful din bani publici, în nicio formulă de guvernare.

Cerem Coaliției să ia act de lipsa unei majorități care să susțină Cabinetul Cîțu și solicităm declanșarea de urgență a negocierilor în Coaliție pentru desemnarea unui nou premier care să formeze un nou guvern, scrie USR PLUS pe Facebook.

”În situația în care discuțiile din Coaliție vor eșua în propunerea unui nou premier, USR PLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Ministrul Stelian Ion este propunerea USR PLUS pentru Ministerul Justiției și în viitorul guvern şi are tot sprijinul nostru pentru continuarea reformei din justiție, inclusiv desființarea SIIJ şi numirile procurorilor-şefi, procese întrerupte de iresponsabilitatea premierului Cîțu. Biroul Național a decis convocarea Comitetului Politic în data de 11 septembrie”.

USR PLUS a mai cerut schimbarea premierului Cîțu și atunci când a fost demis ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 5 =