Acasă Politic USR presează PNL

USR presează PNL

DISTRIBUIȚI

USR continuă să preseze PNL pentru modificarea legislației electorale, în sensul în care primarii să poată fi aleși în două tururi. Senatorul Florina Presadă a afirmat că va propune Comitetului Politic al partidului ca sprijinul acordat Guvernului Orban să fie retras, în condițiile în care acesta nu anunţă ”o măsură clară de revenire la alegerea primarilor în două tururi şi ordonanţă de urgenţă pentru eliminarea din Codul administrativ a pensiilor speciale pentru primari”.

”Am să propun Comitetului Politic al USR retragerea sprijinului acordat Guvernului PNL Orban dacă acesta, în săptămâna care vine, nu anunţă o măsură clară de revenire la alegerea primarilor în două tururi şi ordonanţă de urgenţă pentru eliminarea pensiilor speciale pentru primari din Codul administrativ.

Avem un acord cu PNL, iar pe aceste două chestiuni nu am văzut nimic concret până acum. Timpul trece, iar în curând va fi prea târziu: pensiile speciale pentru primari intră în vigoare de la 1 ianuarie 2020, iar comunităţile locale au nevoie de primari aleşi în două tururi, nu de baroni locali”, a scris Presadă pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here