Acasă Educatie Vacanța de primăvară începe în 27 aprilie

Vacanța de primăvară începe în 27 aprilie

DISTRIBUIȚI

Elevii și copiii de grădiniță vor intra în vacanța de primăvară începând din 27 aprilie și până în 7 mai, a treia zi de Paște, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației. După vacanța de Paște, elevii se vor întoarce la școală pentru ultimul modul al anului școlar 2023-2024.

Ultima vacanță a elevilor a fost în luna februarie, vacanța de schi. Perioada acestei vacanțe a fost decisă în fiecare județ de inspectoratele școlare și a durat o săptămână. Vacanța de Paște din acest an va avea 10 zile. Elevii se vor întoarce la școală pentru modulul 5 (ultimul) al acestui an școlar, care va avea o durată de aproximativ o lună și jumătate, până pe 22 iunie, când copiii vor intra în vacanța de vară.

În iunie și iulie, elevii claselor a VIII-a și a XII/XIII-a vor susține examenele naționale de final de ciclu de școlarizare.

1 COMENTARIU

  1. […] Elevii și copiii de grădiniță vor intra în vacanța de primăvară începând din 27 aprilie și până în 7 mai, a treia zi de Paște, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației. După vacanța de Paște, elevii se vor întoarce la școală pentru ultimul modul al anului școlar 2023-2024. Ultima vacanță a elevilor a fost în […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here