Acasă Economie Vești bune pentru locuitorii din Bragadiru

Vești bune pentru locuitorii din Bragadiru

DISTRIBUIȚI

Gabriel Lupulescu, primarul orașului Bragadiru, anunță finalizarea procedurilor de expropriere necesare reabilitării și modernizării străzilor Diamantului, Crișul Repede, Alunului (tronsonul Prelungirea Ghencea – Toamnei), Dantelei, Gladiolelor (tronsonul str. Diamantului – str. Ghidiceni), Iernii, Toamnei, Jadului (tronsonul str. Safirului – bretea Șoseaua Alexandriei). Este vorba despre exproprierea unor terenuri cu o suprafață mică, de care era însă absolută nevoie pentru a aduce străzile menționate la lățimea de opt metri, astfel încât acestea să asigure condiții decente de trafic și să le ofere siguranță atât șoferilor, cât și pietonilor.

De asemenea, au fost finalizate documentațiile tehnice pentru mutarea rețelei de medie tensiune, montarea unor noi posturi de transformare și realizarea branșamentelor necesare, în zonele în care străzile menționate vor fi lărgite (exemplul stâlpilor din mijlocul străzii Diamantului, care vor fi relocați).

Nu în ultimul rând, Lupulescu anunță că linia 185 a STB va fi prelungită. Acest lucru nu a fost posibil pănă în prezent, tocmai din cauza străzilor prea înguste, a stâlpilor de medie tensiune amplasați pe mijlocul străzilor.

”Orașul nostru trece printr-o perioadă de reconstrucție, care, pe lângă decizii responsabile și de viitor, necesită multă înțelegere și răbdare din partea tuturor pe toată perioada derulării lucrărilor de modernizare. Știu că nu este simplu, dar, la final, ne vom putea bucura cu toții de condiții de viață decente și demne de un oraș european”, spune primarul orașului Bragadiru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − fifteen =