Acasă Info Local ”Viața nu te așteaptă. Cel mai bun prieten, da”

”Viața nu te așteaptă. Cel mai bun prieten, da”

Expoziție foto cu câini disponibili pentru adopție la Palatul Șuțu

DISTRIBUIȚI

Biroul Protecția Animalelor din cadrul CJ Ilfov alături de Adăpostul Speranța și Muzeul Municipiului București-Palatul Suțu realizează expoziția dedicată animalelor fără stăpân – „Viața nu te așteaptă. Cel mai bun prieten, da.”.

Câinii, disponibili pentru adopție, provin din două adăposturi – unul public, Brănești, și altul privat, Speranța. Pentru a ajuta cu adevărat animalele și pentru a schimba lucrurile în bine la nivel de comunitate, autoritățile trebuie să lucreze îndeaproape cu organizațiile din domeniu, motiv pentru care expoziția marchează și o colaborare strânsă între o insituție de stat și un adăpost privat de animale, respectiv un ONG, menționează CJ Ilfov într-un comunicat de presă.

În adăpostul public Brănești sunt în acest moment aproape 200 de câini, iar în adăpostul Speranța aproximativ 600. Cu toții sunt vaccinați, deparazitați, microcipați, iar adulții sunt și sterilizați. Adopția este gratuită.

Hilde Tudora, șef Birou Protecția Animalelor CJ Ilfov: „Expoziția realizată în colaborare cu Muzeul Municipiului București ajută enorm. Mesajul nostru, fotografiile câinilor vor ajunge acolo unde trebuie. În fața și-n inimile oamenilor. Nu e zi în care o persoană să nu se plângă că avem câini pe străzi. Avem, așa e. Și vom avea în continuare dacă nu alegem să ne implicăm. E important ca oamenii să aleagă să adopte și să înțeleagă că nu rasa contează, că maidanezii sunt câini minunați, sunt mai echilibrați și cu adevărat recunoscători.”

Florina Tomescu, președinte Fundația Speranța: „Lucrăm zilnic cu câinii noștri, atât pentru a-i face mai fericiți, cât și pentru a-i face mai adoptabili. Fiecare dintre ei este capabil să ofere iubire, cum probabil doar un alt câine ți-a mai oferit, cândva. Oricare dintre ei te poate împlini și te poate face fericit, pe tine și pe întreaga ta familie. Din păcate, ei sunt închiși în adăpost și nu pot veni la tine acasă, să te caute și să te convingă. Așa că mingea propriei fericiri e în terenul tău acum.”

Expoziția va fi găzduită în perioada 3-28 august 2022 și este gratuită. Mai multe fotografii cu câini disponibili pentru adopție și alte informații utile, găsiți pe www.ilfovadopta.ro și pe www.adapostulsperanta.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here