Acasă Info Local VIN SĂRBĂTORILE, SE ÎNTEȚESC CONTROALELE

VIN SĂRBĂTORILE, SE ÎNTEȚESC CONTROALELE

DISTRIBUIȚI

Începând cu data de 14 aprilie a.c., polițiștii ilfoveni au intensificat activitățile de verificare pe linia protejării populației împotriva actelor de comerț ilicit.carne

Astfel, în urma controalelor efectuate, în data de 14 aprilie a.c., la mai multe unități economice care comercializează produse agroalimentare (carne, produse din carne congelată, ouă, legume-fructe), au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 208.500 de lei, majoritatea pentru nerespectarea disciplinei financiar contabile. De asemenea, au fost confiscate 125 produse din carne, în valoare de 2.000 de lei. Totodată, pe numele administratorului unei societăți comerciale, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

În cadrul acțiunii au acționat, de asemenea, polițiști din cadrul structurilor rutiere și de ordine publică, care au aplicat un număr de 136 sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.060 de lei.

Reamintim că, în contextual apropierii Sărbătorilor Pascale, polițiștii ilfoveni vor acționa suplimentar pentru respectarea de către agenţii economici a legalităţii activităţilor comerciale desfășurate, a  normelor privind calitatea şi siguranţa produselor agroalimentare şi informarea corectă a cetăţenilor cu privire la mărfurile expuse spre vânzare.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here