Acasă Anchete VIOLATOR ȘI TÂLHAR DIN CERNICA, PRINS DE POLIȚISTII DIN PANTELIMON

VIOLATOR ȘI TÂLHAR DIN CERNICA, PRINS DE POLIȚISTII DIN PANTELIMON

DISTRIBUIȚI

La 7 august a.c., polițiști din Pantelimon au reținut un individ, de 20 de ani, bănuit de comiterea a două fapte de viol, victime fiind două tinere, de 20, respectiv 21 de ani. În fapt, în seara zilei de 18 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie, de 20 de ani, cu privire la faptul că, ar fi fost constrânsă, prin acte de violență, de un bărbat necunoscut, să întrețină relații sexuale.

Potrivit IPJ Ilfov, in ziua de 5 august a.c., polițiștii au fost sesizați de o altă tânără, de 21 de ani, cu privire la faptul că, în seara anterioară, în timp ce se întorcea de la serviciu ar fi fost acostată de către un bărbat, pe o stradă, din localitatea Pantelimon, care ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale și ar fi deposedat-o de un telefon mobil și o sumă de bani.

În urma activităților investigative efectuate, polițiștii ilfoveni l-au identificat pe R.P, de 20 de ani, din localitatea Cernica, bănuit de comiterea faptelor, iar luni dimineața, cel în cauză a fost depistat și condus la sediul Poliției orașului Pantelimon, pe numele său fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Cercetările sunt efectuate sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Cornetu sub aspectul săvârșirii infracțiunilorde viol și tâlhărie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here