Acasă Politic Vocea străzii a învins: Ponta și-a depus mandatul de prim-ministru (AUDIO)

Vocea străzii a învins: Ponta și-a depus mandatul de prim-ministru (AUDIO)

DISTRIBUIȚI

foto Romania Curata

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că Victor Ponta și-a depus mandatul de prim-ministru pentru că ”societatea vrea altceva”. ”Facem politică pentru oameni, nu trebuie să fim surzi la strigătele străzii”, a spus Dragnea. Cu toate acestea, Ponta va rămâne în funcție până la găsirea unui înlocuitor.

O întâlnire a membrilor coaliției de guvernământ va avea loc la orele 13.00, iar la orele 16.00 va avea loc ultima ședință de guvern. Cabinetul Ponta va asigura tranziția către noul guvern.

 

Victor Ponta: Rezist la orice bătălie cu adversarii politici, dar nu mă bat cu oamenii

”Rezist la orice bătălie cu adversarii politici, dar nu mă bat cu oamenii. Suferința lor nu trebuie să degenereze într-un joc politic, de putere. Sper ca depunerea mandatului să satisfacă cerințele celor care au protestat. (…) În ultimele zile alături de colegii mei am făcut tot posibilul pentru a ajuta victimele. Vreau să le mulțumesc tuturor pompierilor, medicilor care și-au făcut datoria. Îi apăr în continuare, pentru că fără ei astfel de tragedii se vor repeta. Sper să nu ne păcălim că principalii vinovați sunnt lăcomia și responsabilitatea. Oamenii simt nevoia de mai mult, ar fi o greșeală din partea mea să nu îi iau în seamă. Sunt gata să fac acest gest pe care o bună parte din societate îl cere. Îmi depun mandatul de prim-ministru. Violența verbală e un cost care nu trebuie să mi-l asum. Vreau să mulțumesc celor care au votat guvernul meu. Sunt convins că forțele politice și parlamentarii care ne-au susținut au cu ce să se mândrească. Cei care speculează în preț politic suferința oamenilor vor plăti foarte scump mai târziu. Mă tem că o să am dreptate. Procedurile politice urmează să se facă în cursul zilei de azi. Pregătim viitoarea perioadă de tranziție pentru noul Guvern”, a declarat, printre altele, Victor Ponta.

Victor Ponta anunță demisia guvenului (AUDIO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here