Acasă Anchete Voluntari: Cu mortul în carlingă

Voluntari: Cu mortul în carlingă

DISTRIBUIȚI

La 17 februarie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizati de un bărbat cu privire la faptul că mai multe persoane transportă cu un autoturism, spre județul Ialomița, un cadavru.

Polițiștii orașului Voluntari au interceptat în trafic autoturismul în cauză, iar cu ocazia verificărilor au constatat faptul că în carlinga acestuia se afla un cadavru, pe care l-au identificat imediat, fiind vorba despre o femeie de 93 de ani. Atât autoturismul cât și cele trei persoane care transportau cadavrul, respectiv doi bărbați și o femeie, în vârstă de 30, 47 și 55 de ani, au fost conduse la sediul Poliției Voluntari pentru cercetări.

Potrivit IPJ Ilfov, la sediul Poliției Voluntari s-au prezentat și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și criminalistii care au stabilit că femeia de 93 de ani a decedat într-o locuință din București, iar cele tei persoane transportau cadavrul acesteia, în județul Ialomița, unde urma să o înmormânteze.

Serviciul de Medicină Legală Ilfov a ridicat cadavrul femeii pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here