Acasă Anchete VOLUNTARI: Hoț de mașini reținut de Poliția Ilfov

VOLUNTARI: Hoț de mașini reținut de Poliția Ilfov

DISTRIBUIȚI

politiePoliţiştii ilfoveni au identificat şi reţinut un bărbat de 42 de ani după ce a furat un autoturism de pe raza localităţii Voluntari şi a produs un accident soldat cu pagube materiale, aflându-se sub influnţa alcoolului şi fără permis de conducere.

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orelor 14.00, poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi de un bărbat, de 66 de ani, cu privire la faptul că în urmă cu puţin timp o persoană necunoscută i-a furat autovehiculul. În fapt, bărbatul a parcat autoturismul pe Bulevardul Voluntari, pornit şi cu cheile în contact, pe bancheta din spate aflându-se soţia sa. Ulterior, maşina a fost furată de o persoană necunoscută care la scurt timp i-ar dat voie femeii să coboare, după care s-a deplasat în direcţia oraşului Pantelimon, unde a provocat un accident soldat cu pagube materiale. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, cel în cauză a fost identificat.

De asemenea, poliţiştii au constatat că persoana respectivă, un bărbat de 42 de ani, din Bucureşti, nu deţine permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului, fiind cercetat într-un alt dosar penal sub control judiciar. Bărbatul a fost condus la sediul poliției Voluntari pentru audieri, față de acesta fiind luată măsura reţinerii, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Buftea cu propuneri legale sub aspectul savârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul pe drumurile publice  fără a deţine permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here