Acasă Info Local VOT CORECT IN ILFOV

VOT CORECT IN ILFOV

DISTRIBUIȚI

vot-corectCall center 0800 080 200 si platforma on-line www.votcorect.ro pentru informatii si sesizarea neregulilor – Expert Forum și Funky Citizens organizează un centru de informare și asistență electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Va fi pus la dispoziția tuturor celor interesați platforma www.votcorect.ro și numărul de telefon Telverde 0800 080 200, prin intermediul cărora se va răspunde celor mai frecvente întrebări legate de ziua votului și vom oferi asistență pentru sesizarea neregulilor.

Platforma www.votcorect.ro conține un formular prin care orice cetățean poate sesiza nereguli din campania electorală sau din ziua votului. Fiecare dintre sesizările transmise va fi atent analizată, vom răspunde și vom acorda asistență, unde este cazul. Platforma va include și o secțiune cu răspunsuri la întrebările cele mai frecvente legate de votare: proceduri de vot, proceduri legate de organizarea alegerilor, decizii ale birourilor electorale, regulile de observare sau cele de sesizare a neregulilor.

Telverde 0800 080 200 va funcționa în zilele de 10 și 11 decembrie 2016. Pe 10 decembrie, programul de funcționare este 13.00 – 19.00, iar pe 11 decembrie între orele 6.00 – 22.00 Apelurile sunt gratuite din rețelele Telekom (Romtelecom, Cosmote), Orange, Vodafone, RDS și UPC.

Votul din Ilfov, monitorizat de Expert Forum

De asemenea, EFOR colaborează cu organizații din campania www.fiecarevot.ro pentru a acredita observatori independenți în toată țara. Expert Forum a acreditat deja peste 400 de observatori care vor să monitorizeze ziua votului în Arad, Argeș, Brașov, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Maramureș, Hunedoara, Neamț, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Timiș, Tulcea, Sălaj și București, dar și în străinătate. Înscrierile se fac pe www.fiecarevot.ro până pe 5 decembrie (pentru țară) și 7 decembrie (București și cei care pot ridica acreditarea din București).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here