Acasă Info Local Weekend cu vitezomani pe șoselele din Ilfov

Weekend cu vitezomani pe șoselele din Ilfov

DISTRIBUIȚI

politie

Week-end-ul trecut, polițiștii ilfoveni au continuat acțiunile pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, combaterea faptelor penale și prevenirea accidentelor rutiere. În urma activităților desfășurate, polițiștii ilfoveni au constatat 15 infracțiuni și au aplicat 667 sancțiuni contravenționale, în valoare de 337.269 lei.

Dintre sancțiunile aplicate, 558 privesc încălcări ale O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. 127 dintre acestea au fost aplicate conducătorilor auto care au depășit regimul legal de viteză. Ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut 46 permise de conducere și au retras nouă certificate de înmatriculare. 

Urmărit internațional, depistat de polițiștii din Pantelimon

În noaptea de 5 spre 6 decembrie a.c., în jurul orei 1.00, polițiștii ilfoveni au depistat, pe raza orașului Pantelimon, un individ de 42 de ani, din județul Călăraşi, urmărit internațional. Pe numele bărbatului, Judecătoria Sectorului 2 București a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here