Acasă Info Local Weekend încărcat pentru jandarmii ilfoveni

Weekend încărcat pentru jandarmii ilfoveni

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 10 iunie a.c., între orele 15.30 și 21.00, la Aerodromul Clinceni a fost organizată o demonstraţie aeriană la care au participat aeronave de înaltă acrobaţie, aeronave ultrauşoare, planoare, dar si lansari ale parasutistilor. Jandarmeria Ilfov, Poliția Ilfov, ISU și Poliţia Locală Clinceni au fost prezenţi cu efective importante la aceast eveniment.

Jandarmii au acţionat în mod special pentru realizarea unui climat de ordine şi siguranţă publică in zona apropiată zonei de desfăşurare a evenimentului  înainte, pe timpul şi după terminarea acestuia. Potrivit Jandarmeriei Ilfov, traficul auto a fost restricţionat pe strada Aeroportului, strada Podişor, strada Crinului, D.C. 125 și D.C. 126. La această demonstraţie aeriană organizatorii spun că au participat 7.000 de persoane.

La 11 iunie, jandarmii au vegheat la buna desfășurare a alegerilor din Jilava, asigurând protecţia sediilor Biroului Electoral Judeţean, Birourilor Electorale de circumscripţie şi Birourilor Electorale ale secţiilor de votare,  protecţia dosarelor întocmite de birourile electorale ale secţiilor de votare pe timpul transportului acestora la birourile electorale de circumscripţie, respectiv la Biroul Electoral Central/Biroul Electoral Judeţean/Judecătoria de pe raza circumscripţiei electorale și protecţia buletinelor de vot şi a celorlalte materiale necesare votării, pe timpul tipăririi, transportului şi depozitării acestora;

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here