Acasă Politic Zegrean zice că Legea 55 le permite, oricum, să pună oamenii în...

Zegrean zice că Legea 55 le permite, oricum, să pună oamenii în carantină şi izolare

DISTRIBUIȚI

Fostul preşedinte al CCR Augustin Zegrean îi contrazice pe social-democraţi, care spun că legea carantinării şi izolări încalcă drepturile. Augustin Zegrean nu a găsit abateri şi spune că proiectul nu trebuia amânat atât de mult.

Zegrean le dă un pont guvernanţilor: dacă nu va fi adoptată, Legea 55 le permite, oricum, să pună oamenii în carantină şi izolare, dar rămâne nerezolvată problema internării medicale.

”Îşi bat capul de pomană, oricum n-o îndreaptă ei în Parlament, de obicei, legile se strâmbă, nu se îndreaptă. Ce a venit de la Guvern la Cameră, era ok. Ce au făcut la Cameră a complicat lucrurile şi acum, dacă le mai complică şi la Senat, o să fie un dezastru.  Dacă îi dau drumul aşa cum a plecat de la Cameră, are şanse uriaşe să treacă (de CCR – n.red). Prea mult se vorbeşte, se dă apă la moară celor care sunt sceptici în legătură cu existenţa acestei epidemii. Astea trebuiau scrise de mult. Nu când eşti cu focul în casă, te gândeşti cum să-l stingi”, a declarat Zegrean, fost preşedinte CCR.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here