Acasă Economie AJOFM ILfov – Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

AJOFM ILfov – Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

DISTRIBUIȚI

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov organizează joi, 20 octombrie 2016, începând cu orele 0.00, în incinta Colegiului Economic Viilor nr.38, Sector 5 din Bucureşti, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unu echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.munca

Până în prezent au fost contactați la nivel județean,150 de angajatori, dintre care 17 și-au anunțat participarea aceștia oferind un număr de 247 locuri de muncă vacante pentru absolvenții cu studii superioare, studii medii, muncitori calificați și muncitori necalificați.

Profesiile, meseriile sau ocupațiile în care agenții economici din județul Ilfov oferă locuri de munca sunt: agent servicii client, stivuitorist, gestionar depozit, lăcătuș mecanic, desenator tehnic, secretară, operator la fabricarea prod. făinoase, sudor cu arc electric cu electord fuzibil în mediu de gaz protector, mecanic auto, tâmplar, inginer, lucrător comercial, casier, electrician, șofer, manipulant mărfuri, paznic, etc.

Rata șomajului la nivelul județului Ilfov în luna septembrie 2016 a fost de 1,11%, numărul total de şomeri înregistraţi fiind de 1966 persoane, din care 940 femei.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here